UtförsÀljningen av Sverige

Den hÀr hysterin borgarna kör med, att sÀlja bort allt vi Àger i Sverige till utlÀndska företag Àr en rysare av stora mÄtt. Det orsakar att Sverige tjÀnar snabba pengar pÄ mycket kort tid och dÀrefter har vi ingenting kvar. TillgÄngarna Àr dÀrefter borta. NÄgra inkomster fÄr vi inte mer. TvÀrstopp.

SjÀlv bor jag i hyreslÀgenhet sedan 70-talet i ett allmÀnnyttigt kommunalt bostadsföretag och Àr mycket nöjd med det och tÀnkte fortsÀtta bo kvar. Men nu vill ett utlÀndskt företag köpa det kommunala bostadsföretaget och omvandla det till bostadsrÀtter sÄ att det utlÀndska företaget kan plocka ut stora snabba pengar frÄn oss som bor hÀr.
Borgarna som styr vÄr kommun Àr konstigt nog bara glada över detta. Problemet Àr att mÄnga av oss inte har rÄd att slÀnga ut sÄ stora pengar och mÄnga mÄste ta banklÄn pÄ miljontals kronor. Hur bra Àr sÄdant för oss som Àr lite Àldre och inte har stora feta bankkonton och inte kan betala tillbaka lÄnet pÄ sÄ kort tid som det blir frÄgan om? MÄnadskostnaden blir enormt hög. Det var förr man som hyresgÀst kunde tjÀna pengar pÄ sÄdant hÀr, men inte numera.
Troligen mÄste vi flytta till nÄgon billigare bostad, men det finns inget billigare hÀr i nÀrheten av Stockholm, sÄ det blir nog till Norrland vi fÄr flytta, men dÀr finns ju inga jobb. DÀrför blir vi arbetslösa ocksÄ. Inte heller finns vÀnner, bekanta och slÀkten dÀr.

Aberdeen Property InvestorsVÀrmdöbostÀder

Borgarna vet inte, eller struntar totalt i vad de stÀller till med för oss som inte tillhör de rika borgarna.
Det Àr stor brist pÄ hyresrÀtter men ÀndÄ vill borgarna omvandla alla hyresrÀtter till bostadsrÀtter. Mycket mÀrkligt att ideologier kan ta över allt sunt förnuft pÄ det hÀr viset. Det pÄminner om religion.

Snart har borgarna sÄlt hela Sverige och svenskarna mÄste flytta till nÄgot annat land. Vi mÄste stoppa denna förskingring av svenskarnas tillgÄngar.

EU stÀller ocksÄ till det för oss.
EU-beslut kan chockhöja din hyra.
HyresgÀstföreningen: De har rÀknat Ät helsicke fel.
Riskabelt att bo i bostadsrÀttsförening.
Att ombilda kan bli en rejÀlt dyr affÀr.

Comments are closed.