Köpa loss sin lÀgenhet

Det Àr fortfarande stort intresse att köpa loss sina lÀgenheter, men idag Àr det inte alltid sÄ smart att göra det, speciellt inte dÀr hyreshusen har renoveringsbehov.
Somliga tror att de kan tjÀna stora pengar pÄ det hÀr, men sÄ Àr det inte alltid. Oftast blir det mycket dyrare istÀllet.
LÀs hÀr hur vanskligt det ofta kan vara.
HyresgÀsters 96 miljoner frös inne.
HyresgÀster protesterar mot planer pÄ ombildning.
HÀrdsmÀlta efter ombildningar.
Stockholms miljonprogramshus Àr i mycket dÄligt skick.

HÀr en röst om hur illa det kan bli.
Jag kÀnner inte igen mitt trevliga hyreshus
Mitt trevliga hyreshus i innerstan drabbades av ombildning till bostadsrÀtter för sex Är sedan. I dag gÄr det inte att kÀnna igen. Jag vet inte vilka som bor hÀr. Vissa lÀgenheter har bytt Àgare fyra fem gÄnger under sex Är. För att trissa upp priserna har reparationer skjutits upp för att hÄlla avgiften nere. Medan huset förfaller byggs balkonger och privata uteplatser. Majoriteten kan rösta igenom hiskeliga beslut för de ska inte sjÀlva bo kvar i huset. Senast sÄldes en illa planerad tvÄrummare med ruttna fönsterbÄgar för 3,2 miljoner kronor. Vad hÀnder med vÄrt hus om folk inte lÀngre kan betala sina lÄn och de Àr i majoritet?

Comments are closed.