Snöstorm

På måndagsmorgonen 6:28 började jag köra min buss i snöstormen mellan Stavsnäs och Slussen och Sollenkroka. Jag gillar verkligen att köra buss när det är snöstorm. Det skall helst vara svårt och äventyrligt, då trivs jag.
Trafiken var helt inställd för alla SL-bussar i Norrtäljeområdet samt Ljusterö, förutom 639 och 676 sedan kl 18:15 på grund av halka. De flesta bussarna har troligen undermåliga däck, det brukar de ha. De fick över 50 cm snö så det var ju inte så konstigt.

Flygtrafiken har haft problem i flera dagar.
Massor med hushåll har haft strömavbrott i flera dagar.

37 m/s √Ėrsk√§r
35 m/s Söderarm
28 m/s Stavsnäs. 20 cm snö.

Jag har spelat in ljudet hur det lät utanför mitt fönster 20:40 РMP3
Man kan höra ett par bussar till höger och några mopeder och hur det blåser lite.

Min webkamera.
Min kusins lilla väderstation på Djurö.
En del äldre bilder finns här.

One Response to “Sn√∂storm”

  1. Jinge Says:

    Länka till webbkameran oxo! Vilken url hade väderstationen på Djurö?